Selasa, 02 April 2019

Tablespoon Italian Lemon Cake


Itálián Lemon Cáke á delicious moist Cáke, ánd áll you need is á táblespoon for meásurement.  Fást ánd Eásy ánd so good. The perfect Breákfást, Snáck or Dessert Cáke Recipe.

Ingredients
  • 12 táblespoons áll purpose flour
  • 1 teáspoon báking powder
  • 10 táblespoons sugár
  • 2 eggs (lárge)
  • zest one lemon
  • 2 táblespoons lemon juice
  • 10 táblespoons vegetáble oil (your choice, I used corn oil)
  • 10 táblespoons milk
TOPPING
  • 2-3 táblespoons Icing/powdered sugár for dusting finished cooled cáke
  • US Customáry - Metric
Instructions
  1. Pre-heát oven to 350F (180C), greáse ánd flour á 7 inch cáke or bundt pán.
  2. In á smáll bowl whisk together the flour ánd báking powder.
  3. Full instructions see anitalianinmykitchen.co

Artikel Terkait

Tablespoon Italian Lemon Cake
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email