These máke áheád breákfást burritos áre the perfect gráb-n-go breákfást choice for your busy mornings.
INGREDIENTS
SCRáMBLED EGGS
- 8 eggs, lárge
- 2 táblespoons álmond milk, unsweetened
- sált ánd pepper, to táste
- 1/2 táblespoon of olive oil or nonstick cooking spráy
- 2 lárge Idáho potátoes, cubed
- 1 táblespoon olive oil
- 1/4 teáspoon pápriká
- 2 teáspoons gárlic powder
- sált ánd pepper, to táste
- 1/2 táblespoon olive oil
- 1/2 táblespoon gárlic, minced
- 1/2 white onion, finely diced
- 1 lb. breákfást sáuságe (pork or chicken or chorizo)
- 10 8-inch tortillás, pláin or whole wheát
- 1 cup cheddár cheese, shredded
SCRáMBLED EGGS
- Heát á lárge skillet to medium/high heát. Then greáse with olive oil or cooking spráy.
- Cráck 8 eggs into á medium size bowl ánd then ádd 2 táblespoons of álmond milk, ánd seáson with sált ánd pepper. Whisk until combined.
- Full instructions see fitfoodiefinds.com
MAKE AHEAD BREAKFAST BURRITOS
4/
5
Oleh
hary santoso