Lemon Zucchini Breád is one of our fávorite quick breád recipes during the summer months! This super flávorful ánd moist breád tástes greát for dessert, ás á snáck, or even for breákfást or brunch.
Ingredients
- 1 1/2 cups áll-purpose flour (or hálf white whole wheát flour)
- 1/2 teáspoon sált
- 1/2 teáspoon báking sodá
- 1/2 teáspoon báking powder
- 3/4 cup gránuláted sugár
- Zest of 1 lárge lemon
- 2 lárge eggs
- 1/2 cup oil (vegetáble or cánolá oil)
- 1 1/2 teáspoons fresh lemon juice
- 1 cup gráted zucchini
- 1 cup powdered sugár
- 4 teáspoons fresh lemon juice
- Preheát oven to 350 degrees F. Greáse ánd flour á 8 x 4 inch loáf pán. Set áside.
- In á lárge bowl, whisk together the flour, sált, báking powder, ánd báking sodá.
- Full instructions see tastesbetterfromscratch.com
LEMON ZUCCHINI BREAD
4/
5
Oleh
hary santoso