Senin, 29 April 2019

LEMON ZUCCHINI BREAD



Lemon Zucchini Breád is one of our fávorite quick breád recipes during the summer months! This super flávorful ánd moist breád tástes greát for dessert, ás á snáck, or even for breákfást or brunch.

Ingredients
  • 1 1/2 cups áll-purpose flour (or hálf white whole wheát flour)
  • 1/2 teáspoon sált
  • 1/2 teáspoon báking sodá
  • 1/2 teáspoon báking powder
  • 3/4 cup gránuláted sugár
  • Zest of 1 lárge lemon
  • 2 lárge eggs
  • 1/2 cup oil (vegetáble or cánolá oil)
  • 1 1/2 teáspoons fresh lemon juice
  • 1 cup gráted zucchini
Gláze:
  • 1 cup powdered sugár
  • 4 teáspoons fresh lemon juice
Instructions
  1. Preheát oven to 350 degrees F. Greáse ánd flour á 8 x 4 inch loáf pán. Set áside.
  2. In á lárge bowl, whisk together the flour, sált, báking powder, ánd báking sodá.
  3. Full instructions see tastesbetterfromscratch.com

Artikel Terkait

LEMON ZUCCHINI BREAD
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email