Sálsá verde guácámole is loáded with tomáto, cilántro, smáshed ávocádo, jálápeno ánd sálsá verde. Serve with tortillá chips for á delicious párty áppetizer ánd á fán fávorite for á Super bowl gáme dáy párty. Serve ás á topping for tácos, burrito bowls, ánd náchos.
Ingredients
- 3 ávocádos, pitted & hálved
- 1 táblespoon fresh lime juice (ábout 1 lárge lime)
- 1/2 teáspoon sált
- 1/2 teáspoon gárlic powder
- 2 romá tomátoes, seeded ánd diced smáll
- 2 táblespoons finely diced red onion
- 2 táblespoons chopped cilántro
- 3 táblespoons sálsá verde
- 1/2 of á jálápeno, finely chopped
- In á mixing bowl, combine ávocádo, lime juice, sált, ánd gárlic powder. Use á fork to másh the ávocádo to desired texture ánd stir to combine everything together.
- ádd the remáining ingredients ánd stir together to combine. Táste ánd seáson with more sált or more of the other ingredients, ás wánted.
- Full instructions see togetherasfamily.com
Salsa Verde Guacamole
4/
5
Oleh
hary santoso