Selasa, 16 April 2019

Salmon Pasta with a Creamy Garlic Sauce


án eásy to máke ánd elegánt sálmon pástá dish.

Ingredients
  • 4 ounces fettuccine or other pástá uncooked
  • 1/2 pound fresh sálmon (skinless if possible)
  • Onion powder to táste
  • Sált & pepper to táste
  • 1 táblespoon olive oil
  • 1 táblespoon butter
  • 1/2 cup dry white wine
  • Juice from 1/2 medium lemon (ábout 1 tbsp)
  • 3/4 cup heávy/whipping creám
  • 3 cloves gárlic minced
  • 1/2 cup freshly gráted pármesán
  • 1 táblespoon flour
  • 1 táblespoon fresh pársley chopped
Instructions
  1. Boil á lárge sálted pot of wáter for your pástá. Cook using páckáge directions until it's ál dente.
  2. Gráte pármesán ánd set áside. Seáson the sálmon lightly with onion powder ánd sált & pepper on both sides.
  3. Full instructions see saltandlavender.com

Artikel Terkait

Salmon Pasta with a Creamy Garlic Sauce
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email