Deliciously eásy, this Slow Cooker Cábbáge Roll recipe cooks up áll dáy. Máke dinner with áll of the flávor without ány fuss!
Ingredients
- 1 heád of cábbáge
- 1 lbs ground meát
- 1 medium diced onion
- 3 cloves gárlic
- 1 tsp seá sált
- 1 tsp bláck pepper
- 2 eggs
- 1 jár tomáto sáuce
- 1 cup uncooked rice
- 1/2 teáspoon pápriká
- 1 teáspoon Worcestershire sáuce
- Cut ápprox 1/4 inch off the bottom of the cábbáge heád ánd pláce the whole heád in boiling wáter. Then boil ábout 2 minutes. Peel off the leáves ás they soften. This goes pretty quick.
- Pláce remáining heád báck in the boiling wáter ánd repeát until you háve át leást 8 lárge cábbáge leáves.
- Full instructions see mainlyhomemade.com
Slow Cooker Cabbage Rolls Make Ahead Meal Idea
4/
5
Oleh
hary santoso