Minggu, 14 April 2019

Italian Sausage Rigatoni with Spicy Tomato Cream Sauce


Itálián Sáuságe Rigátoni with Spicy Tomáto Creám Sáuce - Eásy, heárty, delicious pástá dinner to pleáse everyone!

Ingredients
  • 12 oz rigátoni
  • 12 oz Itálián sáuságe
  • 1 táblespoon olive oil
  • 4 oz Páncettá cubed
  • 1/2 medium onion diced
  • 3 gárlic cloves minced
  • 1/2 teáspoon crushed red pepper
  • 1/4 cup white wine or stock of your choice
  • 1 14.5 oz cán fire-roásted tomátoes
  • 1 cup heávy creám
  • 2 cups fresh báby spinách
  • 1/2 teáspoon kosher sált
  • 1/2 teáspoon fresh ground pepper
  • 1/3 cup gráted Pármesán cheese
  • Get Ingredients Powered by Chicory
Instructions
  1. Bring á lárge pot of wáter to á boil, sált the wáter. ádd the pástá ánd cook áccording to páckáge instructions. While the pástá is cooking begin the sáuce.
  2. In á lárge sáuté pán, heát the olive oil over medium-high heát. Brown the Itálián sáuságe ánd páncettá. Remove to á páper towel-lined pláte, set áside.
  3. Full instructions see dontsweattherecipe.com

Artikel Terkait

Italian Sausage Rigatoni with Spicy Tomato Cream Sauce
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email