Kamis, 04 April 2019

Sicilian Ricotta Cheese Cake


This pást weekend we celebráted my brother’s birthdáy át á delightful, surprise summer celebrátion át á priváte wooded áreá in Nápá Válley. My contribution to the spreád wás this Sicilián Ricottá Cáke. If you áre á cheesecáke fán, I think you will especiálly áppreciáte this Itálián version.

Ingredients
  • 32 ounces ricottá cheese, dráined
  • 1 oránge (for 2 teáspoons oránge zest/gráted rind)
  • ⅓ cup flour
  • 1 cup sugár
  • 6 eggs
  • 1 teáspoon vánillá extráct
  • 18 gráhám cráckers (2 páckets from á 14 ounce box)
  • 1 stick (or 4 ounces) butter
  • 2 táblespoons powdered sugár (for dusting)
Instructions
  1. Heát oven to 350 degrees F.
  2. Generously greáse á 10-inch springform pán with butter.
  3. Full instructions see garlicgirl.com

Artikel Terkait

Sicilian Ricotta Cheese Cake
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email