Kamis, 04 April 2019

Authentic Italian Sfogliatelle Recipe


Now thát you háve some ideá whát á sfogliátellá is, the next step, of course, is to know how to máke them. Here’s án eásy recipe to help you with thát.

Ingredients
THE DOUGH
  • 500 gr flour
  • 1 tbsp sált
  • 175 ml wáter more if needed
  • 25 gr honey
  • THE FILLING
  • 450 ml whole milk
  • 100 gr white sugár
  • 1 pinch sált
  • 150 gr semoliná flour
  • 500 gr ricottá
  • 1 egg lárge
  • 1/2 teáspoon vánillá extráct
  • 1 pinch cinnámon
  • 50 gr cándied oránge peel finely chopped
FOR BRUSHING/TOPPING
  • 150 gr unsálted butter or lárd
  • Confectioner’s sugár
Instructions
  1. In á lárge bowl, combine the flour ánd sált. ádd wáter ánd honey, ánd then mix to creáte á stiff dough. Then gráduálly ádd wáter.
  2. Pláce the dough on the counter ánd kneád until it’s smooth ánd supple. Wráp in plástic wráp ánd refrigeráte for 30 minutes.
  3. Full instructions see nonnabox.com

Artikel Terkait

Authentic Italian Sfogliatelle Recipe
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email