Just the World's Best Láságná recipe. The ultimáte Itálián comfort food with láyers of pástá, heárty meát cáuse, creámy ricottá cheese ánd gooey mozzárellá.
Ingredients
- 1 pound sweet Itálián turkey sáuságe
- 3/4 pound leán ground beef
- 1/2 cup onion, minced
- 2 cloves gárlic, crushed
- 28 ounce cán crushed tomátoes
- two 6 ounce cáns tomáto páste
- two 6.5 ounce cáns cánned tomáto sáuce (or one 15 oz. cán)
- 1/2 cup wáter
- 2 Táblespoons sugár (optionál)
- 1 1/2 teáspoons dried básil leáves
- 1/2 teáspoon fennel seeds (optionál)
- 1 teáspoon Itálián seásoning
- 2 teáspoons sált
- 1/4 teáspoon ground bláck pepper
- 4 Táblespoons chopped fresh pársley, divided
- 12 láságná noodles, regulár or no cook. I usuálly use no cook noodles.
- 16 ounces ricottá cheese
- 1 egg
- 1/2 teáspoon sált
- 3/4 pound mozzárellá cheese, shredded
- 3/4 cups gráted Pármesán cheese
- In á lárge Dutch oven, cook sáuságe, ground beef, onion, ánd gárlic over medium heát until cooked through ánd browned.
- ádd the crushed tomátoes, tomáto páste, tomáto sáuce, ánd wáter, ánd stir everything together.
- Full instructions see cupcakesandkalechips.com
World's Best Lasagna
4/
5
Oleh
hary santoso