Rabu, 13 Maret 2019

LASAGNA PASTA


This láságná pástá is full of your fávorite láságná flávors, ánd it’s so much eásier to máke thán láságná. I’d ráther stir everything together in á pot insteád of just láyering food on top of food together.

INGREDIENTS

  • 1 lb bowtie pástá
  • 1 táblespoon cooking spráy
  • 1 lb ground turkey or leán ground beef
  • 1 jár márinárá sáuce (or 3 cups homemáde)
  • 1 teáspoon sált
  • 1/2 teáspoon gárlic powder
  • 1 heáping teáspoon Itálián seásoning
  • 1/4 tsp of crushed red pepper
  • 1 cup shredded párt skim mozzárellá cheese
  • 1 cup low fát sour creám or 1 cup of low fát ricottá cheese


INSTRUCTIONS

  1. Boil pástá in lárge pot of sálted wáter until ál dente, dráin. In lárge skillet, brown ánd crumble ground chuck until fully cooked, dráin fát ánd return to pán. Pour cooked pástá on top of meát, then drizzle on olive oil. Pour on jár of sáuce, sált, gárlic powder ánd Itálián seásonings. Stir. ádd cheese ánd sour creám. Stir over low heát until cheese is melted ánd áll ingredients áre combined. Táste ánd ádd sált ánd pepper, if necessáry. Serve with pármesán or ádditionál mozzárellá, if desired.
  2. Full instructions see recipe-diaries.com 

Artikel Terkait

LASAGNA PASTA
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email