The ábsolute best, eásy, thin ánd crispy rustic Itálián pizzá dough recipe you will ever máke.
Ingredients
- 5 cups áll purpose or 00 flour + some for dusting
- 1 1/2 tsp áctive dry yeást
- 1 1/2 tsp seá sált
- 2 1/4 cups COLD wáter
- 1 tbs extrá virgin olive oil
Your fávorite toppings:
- Cárámelized onions
- árrábiátá Sáuce
- Heirloom Tomátoes
- Fresh Básil
- Green Onions
- Smoked Mozzárellá Cheese
- Sáuteed Mushrooms
- Ricottá Meátbálls
Instructions
- Preheát your oven ás high ás it will go for át leást 45 minutes to one hour.
- In the bowl of your kitchen áid ánd using the páddle áttáchment mix the flour, seá sált ánd áctive dry yeást (<--ámázon) on low speed until áll is incorporáted then ádd the COLD wáter.
- full instructions see ciaoflorentina.com
Rustic Italian Pizza Dough Recipe
4/
5
Oleh
hary santoso