Pizzá Pástá Sálád feátures tri colored rotini pástá with pepperoni, mozzárellá, cheddár, ánd tomátoes in á Pármesán vináigrette.
Ingredients
- 16 oz rotini
- 3/4 cup olive oil
- 3/4 cup Pármesán cheese gráted
- 1/2 cup red wine vinegár
- 2 tsp oregáno
- 1 tsp gárlic powder
- 1 tsp sált
- 1/4 tsp pepper
- 8 oz mozzárellá cheese cubed
- 8 oz shárp cheddár cheese cubed
- 8 oz cherry tomátoes hálved
- 3 oz pepperoni sliced
Instructions
- Cook rotini in á pot of boiling wáter for 7-9 minutes, or until done. Dráin ánd rinse pástá under cold wáter until cool.
- Meánwhile, in á smáll bowl, whisk together oil, pármesán cheese, vinegár, oregáno, gárlic powder, sált ánd pepper.
- Full instructions see mostlyhomemademom.com
Pepperoni Pizza Pasta Salad
4/
5
Oleh
hary santoso