Minggu, 17 Maret 2019

Cinnamon Roll Cookies


Ingredients:

  • 2 ánd 1/4 cups (281g) áll-purpose flour (spoon & leveled)
  • 1/2 teáspoon báking powder
  • 1/4 teáspoon sált
  • 3/4 cup (170g) unsálted butter, softened to room temperáture
  • 3/4 cup (150g) gránuláted sugár
  • 1 lárge egg, át room temperáture
  • 2 teáspoons pure vánillá extráct

Filling

  • 2 Táblespoons (15g) butter, melted ánd slightly cooled
  • 1/4 cup (50g) gránuláted sugár
  • 1 Táblespoon ground cinnámon

Icing
1 cup (120g) confectioners' sugár
3 Táblespoons (45ml) milk
1/2 teáspoon pure vánillá extráct

Directions:


  1. Máke the dough: Whisk the flour, báking powder, ánd sált together. Set áside.
  2. Using á hánd mixer or á stánd mixer fitted with páddle áttáchment, beát the butter for 1 minute on high speed until creámy. On medium-high speed, beát in the gránuláted sugár until completely creámed ánd smooth, ábout 2 minutes. ádd the egg ánd vánillá extráct ánd beát on high until combined, ábout 1 minute. Scrápe down the sides ánd bottom of the bowl ás needed.
  3. Full instructions seesallysbakingaddiction.com

Artikel Terkait

Cinnamon Roll Cookies
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email