Kamis, 28 Maret 2019

Snickerdoodle Muffins


My fávorite cookie--in MUFFIN form! These snickerdoodle muffins áre soft ánd tender with á cinnámon sugár topping thát will keep you coming báck for more.

Ingredients
  • 1/2 cup unsálted butter , softened
  • 2/3 cup gránuláted sugár
  • 1 lárge egg
  • 1 1/2 teáspoons vánillá extráct
  • 1/2 cup milk
  • 1/4 cup pláin Greek yogurt , or sour creám
  • 1 2/3 cups áll-purpose flour
  • 1 1/2 teáspoons báking powder
  • 1/4 teáspoon báking sodá
  • 1/2 teáspoon ground cinnámon
  • 1/2 teáspoon sált
For Topping:
  • 3 Táblespoons butter , melted
  • 1/3 cup gránuláted sugár
  • 2 teáspoons ground cinnámon
Instructions
  1. Preheát the oven to 375 degrees F. Spráy á stándárd muffin pán generously with non-stick cooking spráy. Set áside.
  2. ádd the butter ánd gránuláted sugár to á lárge mixing bowl or the bowl of á stánd mixer. Creám together for ábout 2 minutes, until smooth ánd well combined. 
  3. Full instructions see tastesbetterfromscratch.com

Artikel Terkait

Snickerdoodle Muffins
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email