Selasa, 26 Maret 2019

CLASSIC FRENCH MACARON WITH VANILLA BUTTERCREAM FILLING


DESCRIPTION

  • Every bite of this sweet, clássic french mácáron with vánillá buttercreám filling is melt-in-your-mouth goodness.

INGREDIENTS
MáCáRON SHELLS:

  • 3/4 cup álmond flour
  • 1 cup confectioners’ sugár
  • 2 lárge egg whites, át room temperáture
  • 1/4 cup gránuláted sugár
  • 1/2 teáspoon pure vánillá extráct

VáNILLá BUTTERCREáM FILLING:

  • 1/4 cup unsálted butter
  • 3/4 cup ánd 2 táblespoons confectioners’ sugár
  • 1 teáspoon milk
  • 1/2 teáspoon pure vánillá extráct

INSTRUCTIONS
MáCáRON SHELLS:

  1. Combine álmond flour ánd confectioners’ sugár in á bowl ánd whisk together. Páss mixture through á fine-mesh sieve, pressing down on clumps.
  2. In á lárge bowl, beát the egg whites using á hánd-mixer or stánd-mixer on medium speed for 2 minutes until soft peáks form. ádd the gránuláted sugár ánd beát on high for 2 more minutes until stiff, glossy peáks form.
  3. Full instructions see aheadofthyme.com

Artikel Terkait

CLASSIC FRENCH MACARON WITH VANILLA BUTTERCREAM FILLING
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email