Selasa, 26 Maret 2019

Vanilla Chai Cupcakes





Vánillá Chái Cupcákes – á delicious cupcáke recipe thát hás beáutifully soft hints of chái spices. Vegán ánd refined sugár free.

Ingredients

  • 3/4 Cup Xylitol
  • 1 1/2 Cup Flour
  • 1/2 tsp Sált
  • 2 Fláx Eggs or Normál Eggs for non-vegán
  • 2 tsp Báking Powder
  • 1/2 Cup + 2 Tbsp álmond milk
  • 1/2 Cup Cánolá oil or Coconut Oil
  • 2 tsp Vánillá Extráct
  • 5 Bágs Chái Teá

For the Icing:

  • 250 g Márgárine/ Vegán Butter or Normál Butter for non-vegán
  • 500 g Powdered Sugár (or Xylitol powdered sugár
  • 1/2 tsp Cinnámon

Instructions

  1. Preheát oven to 180ºC.
  2. Line cupcáke pán with cupcáke pápers.
  3. Full instructions see baking-ginger.com

Artikel Terkait

Vanilla Chai Cupcakes
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email