Rabu, 27 Maret 2019

STRAWBERRY LEMONADE DONUTS


If you háven’t álreády guessed it, I’m on á stráwberry lemonáde kick this summer.
First it wás no-cook stráwberry jám, then it wás stráwberry lemonáde kombuchá, ánd now it’s stráwberry lemonáde donuts

INGREDIENTS
  • ¼ cup milk
  • 2 tsp lemon juice (ábout 1 lárge lemon, with extrá)
  • ¼ tsp vánillá (how to máke homemáde vánillá)
  • ⅓ cup honey OR máple syrup (if you use honey, you will táste it in the finál donut)
  • 3½ Tbsp butter, melted
  • 2 eggs
  • 1 cup flour (I used áll-purpose)
  • 1 tsp lemon zest (ábout 1 lárge lemon, with extrá)
  • ¼ tsp sált
  • 1 tsp báking powder
  • ½ cup finely diced stráwberries
  • 1 bátch lemon gláze (recipe below)
INSTRUCTIONS
  1. Preheát the oven to 350F ánd greáse your donut pán(s).
  2. In á smáll bowl, combine milk, lemon juice, vánillá, honey OR máple syrup, melted butter ánd eggs. Whisk well ánd set áside.
  3. Full instructions see dontwastethecrumbs.com

Artikel Terkait

STRAWBERRY LEMONADE DONUTS
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email