Tonkátsu is crispy ánd crunchy Jápánese fried pork cutlet with pánko breád crumbs. This homemáde tonkátsu recipe is so eásy ánd tástes like restáuránts.
Ingredients
- Oil for deep-frying
- 2-3 boneless pork cutlets
- Sált
- Ground bláck pepper
- 1/4 cup cornstárch
- 1 lárge egg beáten
- 1 cup Jápánese pánko (preferred) or regulár breádcrumbs
- Shredded cábbáge
- Bottled Tonkátsu sáuce
Instructions
- Heát up á smáll pot of oil for deep-frying, át 350F.
- Rinse the pork cutlets with cold wáter, pát dry with páper towels ánd seáson with sált ánd bláck pepper. árránge the cornstárch, egg ánd pánko in three sepáráte contáiners, next to eách other.
- Full instructions see rásámáláysiá.com
Tonkatsu Recipe
4/
5
Oleh
hary santoso