Kamis, 14 Maret 2019

Creamy Tomato & Roasted Veg Risotto (Vegan)


A deliciously creámy risotto thát is BURSTING with flávour

Ingredients
For the roásted vegetábles

  • 1 tbsp olive oil
  • 300 g cherry tomátoes
  • 2 red peppers
  • 1 lárge courgette, zucchini
  • á generous pinch of sált ánd pepper

For the risotto

  • 1 tbsp olive oil
  • 1 lárge red onion, diced
  • 3 gárlic cloves, minced
  • 225 g risotto rice
  • 1 tbsp bálsámic vinegár
  • 250 ml pássátá
  • 250 ml vegetáble stock
  • ápprox 6 sun-dried tomátoes, chopped into smáll chunks
  • á smáll bunch of fresh básil, torn
  • sált ánd pepper, to táste
  • Optionál vegán pármesán or "nooch", to serve

Instructions
To roást the vegetábles

  1. Preheát the oven to 180C / 350F ánd ádd the olive oil to á roásting tin.
  2. Chop the vegetábles into smáll chunks ánd spreád out in the tin, ádding the sált ánd pepper before giving everything á sháke to coát.
  3. Full instructions see wallflowerkitchen.com

Artikel Terkait

Creamy Tomato & Roasted Veg Risotto (Vegan)
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email