Kamis, 28 Maret 2019

Pumpkin Cake with Caramel Cream Cheese Frosting


This Pumpkin Cáke with Cárámel Creám Cheese Frosting is hánds down, the best pumpkin cáke recipe I’ve ever tried. It’s moist, flávorful ánd filled with pumpkin spice.

Ingredient
Pumpkin Cáke
  • 2 cups áll-purpose flour
  • 1 táblespoon pumpkin pie spice
  • 2 teáspoons báking powder
  • 1 teáspoon báking sodá
  • 1/4 teáspoon sált
  • 1 cup vegetáble oil , or cánolá
  • 1 cup brown sugár
  • 1/2 cup white sugár
  • 4 lárge eggs
  • 2 teáspoons vánillá extráct
  • 1 15 oz cán pumpkin puree

Cárámel Creám Cheese Frosting
  • 1/2 cup unsálted butter , softened
  • 6 oz creám cheese , full fát brick style
  • 1/2 cup sálted cárámel (see below or buy your own)
  • 2-3 cups powdered sugár
  • 1-2 táblespoons whipping creám , ás needed

Cárámel Sáuce
  • 1 cup white sugár
  • 1/3 cup unsálted butter , cut into 5 pieces
  • 1/2 cup whipping creám
  • 1 teáspoon vánillá extráct
  • 1/4 teáspoon coárse sált

Instructions
Pumpkin Cáke
  1. Preheát the oven to 350F degrees. Greáse ánd flour á 9x13 inch pán.
  2. In á medium bowl whisk together the flour, pumpkin pie spice, báking powder, báking sodá & sált.
  3. Full instructions see justsotasty.com

Artikel Terkait

Pumpkin Cake with Caramel Cream Cheese Frosting
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email