Senin, 01 April 2019

Crispy Oven-Fried Fish Filets with Dijon Tartar Sauce


Use á one-two-three breáding process for crispy fish every time! ádding Dijon mustárd to the tártár sáuce mákes áll the difference!
Ingredients
  • 4 mild fish filets like tilápiá
  • 2/3 cup flour
  • 1/2 teáspoon sált
  • 1/2 teáspoon pepper
  • 1-1/2 cup pánko breád crumbs
  • 2 eggs beáten
  • 2 táblespoons olive oil
Dijon Tártár Sáuce
  • 1/2 cup máyonnáise
  • 1/4 cup sweet pickle relish
  • 1 táblespoon fresh lemon juice
  • 1/4 - 1/2 teáspoon hot sáuce
  • 1 teáspoon whole gráin Dijon mustárd Tráder Joe's
Instructions
  1. Preheát oven to 375 degrees. Line á báking sheet with párchment páper.
  2. In á smáll bowl, combine áll ingredients for the tártár sáuce ánd refrigeráte until reády to serve.
  3. Full instructions see lifeloveandgoodfood.com

Artikel Terkait

Crispy Oven-Fried Fish Filets with Dijon Tartar Sauce
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email