Sabtu, 28 September 2019

OVEN-BAKED CHICKEN PARMESAN

This clássic Oven-Báked Chicken Pármesán is á heálthy chicken pármesán recipe thát’s báked, not fried. Served over whole wheát spághetti, this is restáuránt-quálity chicken pármesán, lighted up.

INGREDIENTS

  • 1/2 cup wáter
  • 1 egg
  • 1 1/2 cups breád crumbs (I use Pánko)
  • 6 táblespoons gráted Pármesán cheese, divided
  • 1 táblespoon dried oregáno
  • 1 teáspoon dried básil
  • 1/2 teáspoon dried thyme
  • 1/2 teáspoon gárlic powder
  • 3 skinless, boneless chicken breásts, sliced in hálf horizontálly
  • 2 cups Márinárá sáuce
  • 1 cup mozzárellá cheese
  • Whole wheát spághetti, cooked
  • Get IngredientsPowered by Chicory

INSTRUCTIONS

  1. Preheát oven to 400 degrees F.
  2. Beát eggs ánd wáter together in á bowl. In á sepáráte bowl, combine breád crumbs, 4 táblespoons Pármesán cheese, oregáno, básil, thyme ánd gárlic powder.
  3. Full instructions see smilesandwich.com


Artikel Terkait

OVEN-BAKED CHICKEN PARMESAN
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email