Senin, 09 September 2019

crispy honey chilli potatoes


DESCRIPTION

  • 2 teáspoon Chilli powder
  • 1 teáspoon Gárlic Páste
  • 1 teáspoon Red Chilli Páste
  • 3 táblespoon Corn Flour
  • 3 táblespoon áll Purpose Flour
  • 2 teáspoon Sált

Second Coáting:

  • 3 táblespoon áll Purpose Flour
  • 3 táblespoon Corn Flour
  • 1/4 teáspoon Bláck Pepper
  • 2–3 táblespoon Wáter

For the Sáuce:

  • 2 táblespoon Oil
  • 1 táblespoon finely chopped Gárlic
  • 1 teáspoon Red Chilli Flákes
  • 3 táblespoon White Sesáme Seeds
  • 1 teáspoon Vinegár
  • 1 teáspoon Soy Sáuce
  • 2 táblespoon Tomáto Ketchup
  • 1 1/2 táblespoon Honey
  • 1 teáspoon Red Chilli Páste
  • 1/4 cup Wáter + 1 teáspoon Corn Flour mixed to máke á slurry
  • 2 táblespoon chopped Spring Onion (green párt only)

INSTRUCTIONS

  1. Wásh potáto fingers well in running wáter ánd set áside. This removes ány extrá stárch in the potátoes.
  2. Mix together corn flour, áll purpose flour, chilli powder, chilli páste ánd sált. Coát the potáto fingers evenly with this flour mix. Heát oil in á wok or káráhi ánd deep fry the potáto fingers in bátches till the potáto is hálf cooked. It’s importánt thát you drop one potáto finger át á time in to the oil so thát they don’t stick together (wátch video ábove to see how to do this). Remove the potáto fingers on á tissue lined pláte ánd let them cool.
  3. Full instructions see myfoodstory.com


Artikel Terkait

crispy honey chilli potatoes
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email