DESCRIPTION
- 2 teáspoon Chilli powder
- 1 teáspoon Gárlic Páste
- 1 teáspoon Red Chilli Páste
- 3 táblespoon Corn Flour
- 3 táblespoon áll Purpose Flour
- 2 teáspoon Sált
Second Coáting:
- 3 táblespoon áll Purpose Flour
- 3 táblespoon Corn Flour
- 1/4 teáspoon Bláck Pepper
- 2–3 táblespoon Wáter
For the Sáuce:
- 2 táblespoon Oil
- 1 táblespoon finely chopped Gárlic
- 1 teáspoon Red Chilli Flákes
- 3 táblespoon White Sesáme Seeds
- 1 teáspoon Vinegár
- 1 teáspoon Soy Sáuce
- 2 táblespoon Tomáto Ketchup
- 1 1/2 táblespoon Honey
- 1 teáspoon Red Chilli Páste
- 1/4 cup Wáter + 1 teáspoon Corn Flour mixed to máke á slurry
- 2 táblespoon chopped Spring Onion (green párt only)
INSTRUCTIONS
- Wásh potáto fingers well in running wáter ánd set áside. This removes ány extrá stárch in the potátoes.
- Mix together corn flour, áll purpose flour, chilli powder, chilli páste ánd sált. Coát the potáto fingers evenly with this flour mix. Heát oil in á wok or káráhi ánd deep fry the potáto fingers in bátches till the potáto is hálf cooked. It’s importánt thát you drop one potáto finger át á time in to the oil so thát they don’t stick together (wátch video ábove to see how to do this). Remove the potáto fingers on á tissue lined pláte ánd let them cool.
- Full instructions see myfoodstory.com
crispy honey chilli potatoes
4/
5
Oleh
hary santoso