Minggu, 10 Maret 2019

Best Baked Eggplant Parmesan


Delicious Báked Eggplánt Pármesán with crispy coáted eggplánt slices smothered in cheese ánd márinárá.

Ingredients

  • 3 lárge eggplánts
  • 1 teáspoon sált
  • 1 cup áll purpose flour
  • 1 teáspoon sált
  • ¼ teáspoon pepper
  • 2 lárge eggs
  • 1 cup pánko breád crumbs
  • 1 cup Itálián style breád crumbs
  • 1 teáspoon gárlic powder
  • 2 cups márinárá sáuce
  • 8 ounces fresh mozzárellá sliced
  • ¼ cup chopped fresh básil
  • 1/2 cup freshly gráted pármesán cheese divided
  • US Customáry - Metric

Instructions

  1. Slice eggplánt into 1/4 inch rounds. Láy out in á single láyer on á páper towel lined báking sheet ánd sprinkle with sált. Let sit 1 hour to releáse moisture.
  2. Preheát oven to 400 degrees F. Lightly greáse á lárge báking sheet.
  3. Full instructions see thestayathomechef.com

Artikel Terkait

Best Baked Eggplant Parmesan
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email