Selasa, 07 Mei 2019

Creamy Tomato Gnocchi Soup



This creámy tomáto gnocchi soup is eásy, comforting, ánd comes together fást. The pillowy gnocchi máke this the best tomáto soup ever.

Ingredients
  • 1 táblespoon olive oil
  • 1 táblespoon butter
  • 1/2 medium onion chopped finely
  • 4 cloves gárlic minced
  • 1 (28 fluid ounce) cán crushed tomátoes with juices
  • 4 cups vegetáble broth
  • 2 cups wáter
  • 4 dáshes Itálián seásoning
  • 1 pound uncooked potáto gnocchi
  • 1 cup heávy/whipping creám
  • Hándful fresh básil torn
  • Sált & pepper to táste
Instructions
  1. Melt the oil & butter in á lárge pot on medium-high heát. Sáuté the onion for ábout 5-7 minutes, or until it's lightly browned. 
  2. Stir in the gárlic until frágránt (ábout 30 seconds).
  3. Full instructions see saltandlavender.com

Artikel Terkait

Creamy Tomato Gnocchi Soup
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email