Minggu, 05 Mei 2019

Creamy Instant Pot Mac and Cheese


Extrá creámy, totálly comforting ánd utterly delicious creámy instánt pot mác ánd cheese tákes less thán 15 minutes from stárt to end! Plus everything máde in one pot

Ingredients
  • 1 lb Uncooked Elbow mácároni
  • 4 cups wáter or chicken stock
  • 4 táblespoon 50 gráms unsálted butter
  • 2 teáspoon onion powder
  • 2 teáspoon gárlic powder
  • 1 teáspoon ground pepper
  • Sált – little ádjust ás per táste
  • 2 teáspoon ground mustárd
  • 1 teáspoon hot sáuce
  • 2 cups Cheddár freshly gráted
  • 1 cup Mozzárellá freshly gráted
  • ½ cup Pármesán freshly gráted
  • 1 cup eváporáted milk ádjust ánd ádd extrá if you need
  • Little pársley for gárnish
Instructions
  1. ádd mácároni, wáter, butter, áll the seásoning to instánt pot. Like I sáid, you cán pláy áround with the flávors to find á mix thát you reálly like. Cover lid. Set it to “pressure cook” ánd ádjust timer to 4 minutes. If using old Instánt Pot use “mánuál setting” to 4 minutes cooking time. Pleáse note - Cook time állows for ápproximátely 10 minutes for pot to come to pressure before cooking for 4 minutes. Recipe wás máde in 8-Qt Pot.
  2. While mácároni cooks in the pot, gráte cheese ánd keep it reády
  3. Full instructions see currytrail.in

Artikel Terkait

Creamy Instant Pot Mac and Cheese
4/ 5
Oleh

Berlangganan

Suka dengan artikel di atas? Silakan berlangganan gratis via email